Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Bartın-Ci̇de yolunun 51-84. kilometreleri̇nde (Çakraz-Kapısuyu köyü arası) ve Ci̇de-Doğanyurt-İnebolu yolunun 0-69. kilometreleri̇nde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen heyelan ve sel tahri̇batı nedeni̇yle yollar trafi̇ğe kapandı. Yolların açılması i̇çi̇n çalışmalar devam ediyor.

        Bala-Karakeçili yolunun 49-54. kilometrelerindeki üst yapı onarım ve bitümlü sathi kaplama çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun, Bala-Karakeçili istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden Karakeçili-Bala istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

        Bursa Çevre Otoyolu Yalova ayrımı-Karacabey Köprülü Kavşağı 0-8. kilometrelerindeki kesimde, üst yapı iyileştirilmesi ve onarımı çalışmaları nedeniyle Bursa Batı Kavşağı Görükle-İzmir istikametinin kapalı olması nedeniyle Mudanya istikametinden İzmir istikametine seyreden araç sürücüleri, Görükle ayrımından Görükle bağlantı yolunu kullanarak İzmir istikametine yönlendirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler