Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konvoyuna düzenlenen saldırıyla ilgili, "Her zaman, her ortamda teröre karşı ortak mücadele etme konusunda azim ve kararlılığımızı sergilemeliyiz ve göstermeliyiz." dedi.

        Şavşat Kaymakamlığı çıkışında kendisini bekleyen ve "Kahrolsun PKK" sloganları atan vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, daha sonra gazetecilere açıklama yaptı.

        Kılıçdaroğlu, burada yaptığı açıklamada, vatandaşlara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı saygı ve sevgi duyduğunu ifade etti.

        "Terörün acımasızlığını biliyoruz" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Sade yurttaşlar bununla çok yüz yüze geldiler. Ben de Genel Başkan olarak yüz yüze geldim. Her zaman, her ortamda teröre karşı ortak mücadele etme konusunda azim ve kararlılığımızı sergilemeliyiz ve göstermeliyiz. Bütün siyasal partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, meslek kuruluşlarının çaba harcaması lazım. Terör bizi yıldıramaz. İnandığımız davadan geri döndüremez. Allah'ın verdiği bir can, o can da bu memleket için feda olsun diyoruz. Hiç kimse endişe etmesin, biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."

        Kılıçdaroğlu, konuşmaların ardından aracına binerek, helikopterin kalkacağı alana hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler