Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı ile Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Külübü organizasyonuyla izcilik kampı düzenlendi.

        Türkiye'nin 8 ilinden 35 çocuk Süleyman Ağa İzci Evine yerleştirilirken, çocuklar pogram kapsamında Giresun Kalesi'ni gezdi.

        Kamp programı Giresun Adası ve yayla gezileriyle devam edecek.

        ZİÇEV Spor Genel Koordinatörü Osman Akdemir, Giresun Kalesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların sosyal faaliyetlerle yaşamın içerisinde olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

        Spor, sosyal, sanatsal faaliyetlerin yanı sıra çocukları gezilerle de hayatın içerisinde olmasını sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Akdemir, "Giresun hakikaten ülkemizin cennet köşelerinden bir tanesi ben ilk defa görüyorum, çocuklarımızın bir çoğu ilk defa görüyorlar, inanılmaz etkilendiler." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler