Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kurban satış ve kesim alanında hazırlıkların devam ettiğini söyledi̇.

        Vergili, yaptığı açıklamada, Yenice ilçesi karayolu üzerinde bulunan kurban pazarında asfaltlama çalışması yaptıklarını beli̇rtti̇.

        Kurban Bayramı öncesi hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar yaptıklarını ifade eden Vergili, "Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nda sağlıklı, temiz ortamlarda kurban kesebilmeleri için elimizdeki imkanlarımızı seferber ettik. Kurban pazarına giriş yapacak kurbanlıklar, görevli zabıta ekipleri ve uzman veteriner hekimlerin kontrolünden geçerek kurban pazarına giriş yapacak. İnsan sağlığını tehdit eden kurbanlıklar pazara sokulmayacak. Ayrıca hayvan kesimine tahsis edilen yerler dışında hayvan kesimi ve kesilen hayvan atıklarını sokağa veya kamuya ait sair alanlara bırakan kişilere Kabahatler Kanunu'na göre cezai işlem uygulanacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler