Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

        İstasyon Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na protokol üyelerince çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, törende yaptığı konuşmada, 5 Eylül'ün nazilli için ulusal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlayıp millet olma sevincini yaşadıkları, ulusal onuru koruma bahtiyarlığına eriştikleri tarihi günlerden biri olduğunu ifade ederek, "Herkes bilmelidir ki, dün zaferlerimizdeki milli heyecanın ve şuurun aynısı bugün Türkiye sevdalılarının düşünce ve davranışlarında fazlasıyla bulunmaktadır. Kim ne derse desin ve ne yaparsa yapsın, bu topraklarda Türk milleti ilelebet varlığını sürdürecektir. Bu tarihi kararlılığın karşısında kim durursa erimeye ve yok olmaya mahkumdur." dedi.

        Törene, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Kaymakam Mehmet Okur, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler