Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Sakarya'da iş adamları ve eğitim camiasıyla bir araya geldi.

        Söğütlülü iş adamlarıyla bir araya gelen İsen, kuzey bölgesinin ekonomik geleceğinin yanı sıra şehrin sosyo-kültürel ve eğitim yaşamıyla ilgili gerçekleştirilecek çalışmaları anlattı.

        İsen, Sakarya’ya ikinci üniversite kazandırılması çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Şehrimizin hangi mesleki konuda ihtiyacı varsa kurulacak olan ikinci üniversite, o ihtiyaca cevap versin istiyoruz. Eğitim kalitemiz yükselirse tüm mekanizmalar daha sağlıklı işler." diye konuştu.

        Sakarya Üniversitesi temsilcileri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelen İsen, şehrin eğitim kalitesinin mutlak surette daha iyi seviyelere ulaştırılması noktasında hayata geçirilecek çalışmalarla ilgili düşüncelerini paylaştı. Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Milletvekili İsen, Sakarya'nın başarısının hayata geçirilecek çalışmalarla yükseleceğini vurguladı.

        - "İpekyolu turizmi canlandıracak"

        İsen, tarihi İpekyolu'nun turizm yaşamına yeniden ve daha güçlü katkı verebilmesi için rota üzerindeki belediye başkanları ve kalkınma ajansları temsilcileri ile bir araya geldi.

        İpekyolu üzerinde ciddi bir turizm potansiyelinin olduğunu dile getiren İsen, bu potansiyeli hayata geçirilmesi gerektiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler