Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA)- Nallıhan ilçesinin çevresindeki, doğal güzellikler adeta insanları büyülüyor.

        Nallıhan Belediye başkanı İsmail Öntaş, yaptığı açıklamada her fırsatta Nallıhan ilçesinin güzelliklerini ve ilçenin tarihi değerlerine önem vererek tanıtılması yönünde çaba gösterdiğini söyledi.

        Öntaş, insanların apartmanlardan çıkarak, doğadaki güzellikleri görmek için özellikle Nallıhan ilçesine beklediklerini ifade etti.

        Nallıhan ilçesi çevresindeki güzelliklerin saymakla bitmeyeceğini belirten Öntaş, "Bunlardan en önemlisi de uyuz suyu şelalesidir. Uyuzsuyu şelalesi, ilçe merkezine 30 kilometre mesafede, Göynük yolu üzerinde bulunan Karacasu mahallesi yakınında bulunuyor. Bu şelale gerçekten görülmeğe değer harika bir yer." diye konuştu.

        Öntaş, ilçelerinde yerli ve yabancı turistler için görülmesi gereken bir birinden güzel yerler olduğunu belirterek, "İnsanların tam anlamıyla Kurban bayramında gezip görebilecekleri yerler ve 9 günlük Kurban bayramı tatilini en güzel şekilde gezide bulunarak değerlendirebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler