Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ve Halkapınar ilçelerinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 221 öğrenciden 213'ü taburcu edildi.

        İki ilçede 150 öğrencinin tedavi altına alınmasının ardından, yedikleri yemek sonrası fenalaşan 71 öğrenci daha Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Böylece gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencisi sayısı 221'e yükseldi.

        Öğrencilerden 213'ü tedavilerinin ardından taburcu edildi. Tedavileri süren 8 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Ereğli'de bulunan Gülbahçe İMKB Pansiyonlu İmam Hatip Ortaokulu ve Halkapınar ilçesi Atatürk İlkokulu, Arif Arık Lisesi, Çakıllar İlkokulu, Çakıllar İmam Hatip Ortaokulu'nda çok sayıda öğrenci, dün özel bir firmadan gelen öğle yemeğini yedikten sonra fenalaşmıştı. Öğrenciler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler