Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Başbakanlık Kupası ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları'nın birinci gün müsabakaları tamamlandı.

        Atıcılar Mahallesi'ndeki Bursa Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve iki gün sürecek organizasyonun ilk gününde Bursa Atlı Spor Kulübü Kupası, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kupası, B Plas AŞ Kupası ve Nilüfer Belediye Başkanlığı Kupası yarışmaları yapıldı.

        Yarışmalar sonucunda Bursa Atlı Spor Kulübü Kupası Biniciler Kategorisinde Yalım Çopuroğlu birinci, İdil Çeltek ikinci ve Altuğ Altay üçüncü oldu. Aynı kupanın Yeni Biniciler kategorisinde ise iki farklı atla yarışan Eren Ulaş birinci ve ikinciliği, Emir Ulaş ise üçüncülüğü elde etti.

        Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kupası'nda da birinciliği Hüsnü Dinç, ikinciliği Ömer Çetin ve üçüncülüğü Aylin Aygıt kazandı.

        B Plas AŞ. Kupası'nda ise sırasıyla Taha Yedikardeş, Cem Vardar ve Benhur Çavdarlı ilk üçte yer aldı.

        Nilüfer Belediye Başkanlığı Kupası'nda da Mert Alıcıoğlu birinci, Necmi Eren ikinci ve Necdet Kaan Karagülle üçüncü sırada yer buldu.

        Katılımın yoğun olduğu müsabakalar yarın Bursa Valiliği Kupası, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası ve Başbakanlık Kupası yarışlarıyla sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler