Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Si̇vas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, Kangal'ı ziyaret etti.

        İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız, Kangal'da ziyaretinde ilk olarak Kangal Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne gitti.

        Müdür Vekili Tahir Arslan ile görüşen Yıldız, daha sonra İlçe Müdürlüğü personeli ile bir toplantı yaptı.

        "Her türlü teknik destek ilçe personelimize verilecek, 2017 yılında ilçelerimizde bulunan araç sayımızı artırarak daha iyi hizmet vermeye hep beraber gayret göstereceğiz, kırsalda çalışan çiftçimiz için canla başla çalışacağız. İl Müdürlüğü olarak demonstrasyon çalışmalarına başlıyoruz, Kangal'ın bazı bölgelerinde kapama kayısı bahçeleri ve küçükbaş hayvancılıkla ilgili proje düşüncelerimiz var, sizin de Kangal'a uygun olan projeleriniz olursa her zaman yanınızdayız." diyen Yıldız daha sonra ilçe Kaymakamı Sinan Aşçı'yı makamında ziyaret ederek, ilçenin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

        Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban'ı da ziyaret eden Yıldız, ziyaretinde şunları söyledi:

        "Doğu Anadolu Projesi kapsamında Hayvancılık Desteklemeleri Tebliği ve Uygulama Rehberi yayınlandı, proje ekibimiz oluşturuldu, eğitim çalışmalarına başlıyoruz. Vatandaşlar ocak, şubat ve mart aylarında müracaatlarını yapacak, komisyon tarafından incelenen projeleri Ankara’ya göndereceğiz ve süreç başlayacak. Bu Kangal için oldukça önemli çünkü vatandaşın büyük bir kısmı geçimini tarımdan kazanıyor."

        Yıldız son olarak Tarım Kredi Kooperatifi Kangal Şubesi Müdürü Sinan Yiğit'i ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler