Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla 30 bin kişiye aşure dağıtılacağı bildirildi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı muharrem ayında aşure ikramı gerçekleştiriyor.

        Antalya merkezinde ve ilçelerde halkın yoğun bulunduğu noktalarda vatandaşlara aşure dağıtan ekipler, Büyükşehir Belediyesi personeline aşure ikram etti.

        Belediye önünde gerçekleşen dağıtıma, personel yoğun ilgi gösterdi.

        Büyükşehir Belediyesi, üç hafta boyunca Antalya merkez ve ilçelerinde, hastane, cami ve meydanlarda 30 bin kişiye aşure dağıtımı gerçekleştirecek.

        Bu kapsamda, 7 Ekim'de Muratpaşa Camisi'nde, 10 Ekim'de Yavuz Özcan Parkı'nda, 11 Ekim'de Özdilek AVM önünde, 12 Ekim'de Çıraklık Engelli Okulunda, 13 Ekim'de Çamlıbel, Santral, Fatih ve Huzurevinde vatandaşlara aşure ikram edilecek.

        Ayrıca Korkuteli, Manavgat, Alanya, Aksu ve Döşemealtı ilçelerinde aşure ikramında bulunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler