Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor Antrenörü Önder Sezer, İstasyonspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istediklerini bildirdi.

        Sezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Lüleburgaz İstasyon Sentetik Stadında İstasyonspor’a konuk olacaklarını söyledi.

        Maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Sezer, karşılaşmadan iyi bir sonuç ile dönmek istediklerini belirtti.

        Rakipleri İstasyonspor'u iyi analiz ettiklerini anlatan Sezer, "Rakibimizi iyi analiz ettik, onun için maçımız deplasmanda olmasına rağmen, bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Futbolcularımız maça çok iyi şekilde hazırlanıyor. Ligde başarılı olarak hak ettiğimiz yerde tamamlamak istiyoruz. Bu doğrultuda takımımızın çalışmaları sürüyor. Bütün rakiplerimizi ciddiye alarak karşılaşmalara çıkacağız. Futbolcularımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler