Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhad Spor Kulübü Şube Sorumlusu Emre Karaman, deplasmanda kazandıkları 1 puanın bile çok değerli olduğunu bildirdi.

        Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaştıkları Pınarhisarspor maçında 1-1 berabere kaldıklarını söyledi.

        Ligde güçlü takımların bulunduğunu anımsatan Karaman, zorlu bir deplasman karşılaşması yaşadıklarını belirtti.

        Karaman, takımlarının bu zorlu karşılaşmada 90 dakika boyunca canla başla mücadele ettiklerini ifade ederek, futbolculara gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

        Takım için kazanılan her puanın büyük önem taşıdığını ifade eden Karaman, "Pınarhisarspor ile deplasmanda zorlu bir 90 dakika oynadık. Seyir zevki güzel olan ve izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatan bir müsabaka oldu. Deplasmanda kazandığımız 1 puan bile çok değerli. Centilmence ve denk güçlerin karşılaşması olarak adlandırabileceğimiz bir maçta galibiyeti kaçırdığımız için üzülsekte deplasmanda alınan bir puanda sevindiricidir" diye konuştu.

        Karaman, takımın ara vermeden Lüleburgazspor karşılaşmasına hazırlanacağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler