Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, Arguvan ilçesi'ne 5 milyon 279 bin liralık yatırım yapılacak.

        MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Arguvan ilçesi için 29 bin metre hat çalışması planladıklarını kaydetti.

        Arguvan için şu ana kadar maliyeti 1 milyon 77 bin lira olan 16 bin 866 metre içme suyu hattı çalışması ve bin 588 metre kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdiklerini aktaran Özdemir, maliyeti 961 bin liralık Bozan-Kömürlük 3 bin 550 metrelik kanalizasyon hattı, Bozan-Doydum 9 bin 550 metrelik içme suyu hattı çalışmasının da sürdüğünü belirtti.

        İlçe merkezi için de 29 bin metrelik kanalizasyon hattı çalışması planladıklarını belirten Özdemir şunları söyledi:

        "Proje aşamasında olan çalışmanın hayata geçmesiyle Arguvan’da yaşayan vatandaşlarımız rahata kavuşmuş olacak. DAP kapsamında ise maliyeti 141 bin TL olan 2 bin 800 metrelik Eymir Sulama kanalı projesini önümüzdeki aylarda hayata geçirmeyi planlıyoruz. İlçemiz için yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların toplam maliyeti 5 milyon 279 bin TL olacak. İlçemize hayırlı olması temennisiyle bizlerden desteklerini esirgemeyen mahalle muhtarlarımız başta olmak üzere vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler