Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, proje desteği verilen çiftçileri ziyaret etti.

        Çığ, Bekdemir köyünde, alıç, japon eriği ve zeytin bahçelerinde incelemelerde bulunarak, bahçe sahiplerinden bilgi aldı.

        Ziyaret esnasında çiftçilerle sohbet eden Çığ, burada yaptığı açıklamada, çiftçilerin projelerle teşvik edildiğini belirterek, şunları söyledi:

        "Bahçe Kaymakamlığı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce hazırlanan Damlamayla Bahçelere Hayat Projesi kapsamında, Bekdemir köyünün Çamalan ve Yeşilyurt mahallelerindeki alıç, japon eriği fidanlarını inceleyerek, zeytin bahçesine kurulan damlama sulama sistemini inceledik. Çiftçilerimize bir yıl önce verilen desteklemelerle kurulan bahçelerin bugün geldiği nokta bizleri sevindirdi. Çiftçilerimize proje desteği devam etmektedir.”

        Çığ’a ziyaretinde, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Refik Müftüoğlu ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurdoğan Çınkır eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler