Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED) faaliyet takviminde yer alan Türkiye Rallikros Şampiyonasının final yarışları, Bursa'da yapılacak.

        TOSFED tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2016 Türkiye Rallikros Şampiyonası 3'ncü, 4'üncü ve 5'inci ayakları 15-16 Ekim'de, Orhangazi'de yer alan Gölkenarı spor tesisleri rallikros parkurunda gerçekleştirilecek.

        Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK), Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) ve Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından ortaklaşa düzenlenecek organizasyon, ulusal ve mahalli olarak iki ayrı klasmanda düzenlenecek.

        İznik Gölü kenarında yer alan bin 100 metre uzunluğundaki toprak zeminli rallikros pistinde sıralama, yarı final ve final sıralama yarışları yapılacak.

        Otomobillerin motor hacimleri ve tadilatlarına göre üç ayrı kategoride değerlendirileceği yarışlar, 16 Ekim Pazar günü düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler