Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

        Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen aşure ikramına, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

        Aşure ikramı öncesi yapılan duanın ardından, Başkan Hüsamettin Çetinkaya ve AK Parti İilçe Başkanı Yavuzer, ilçe sakinlerine aşure ikramında bulundu.

        Başkan Çetinkaya, her yıl geleneksel olarak muharrem ayında birlik, beraberlik ve kaynaşma duygunu oluşturmak, insanları aşure adı altında bir araya getirmek amacıyla aşure ikramı yaptıklarını ve bu yıl da güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Aşurenin tüm giderlerinin Kumluca Belediyesi tarafından karşılandığını belirten Çetinkaya, "Bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan halkımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugün aşure ikramı dolayısıyla yaklaşık 2 bin 500 kişi bir araya geldi. Cenab-ı Allah ikramımız ve niyetlerimizi kabul etsin." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler