Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde, eğlence mekanlarında yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 7 kişi gözaltına alındı.

        Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde faaliyet gösteren eğlence mekanlarında 500 polisle asayiş uygulaması yaptı.

        Bu kapsamda, eğlence mekanlarındaki 640 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapıldı. Haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 7 kişi gözaltına alındı.

        Aramalarda ayrıca bir tabanca, bir pompalı av tüfeği ve 50 tabanca fişeği ele geçirildi.

        Usulsüzlük yönünden yapılan incelemelerde ise 1 iş yerinin ruhsatsız çalıştığı, bir iş yerinin kapanma saatlerine riayet etmediği, bir iş yerinde canlı müzik ile Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) belgesinin olmadığı gerekçesiyle işlem yapıldı.

        Ekipler, 14 çalışanın sigortasız ve kimlik bildirim evrakı olmadan çalıştırıldığını da tespit etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler