Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile karayolunda üçüncü tünelin yapımına başlandığını bildirdi.

        Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Bartın - Kurucaşile karayolununa şu ana kadar toplam 1 milyar lira yatırım aktarıldığını belirtti.

        AK Parti Hükümeti olarak kente her alanda büyük yatırım yaptıklarını aktaran Tunç, şunları kaydetti:

        "Bartın - Kurucaşile yolunda üçüncü tünelin yapımına başlandı. Bugüne kadar Bartın - Çakraz-Kurucaşile yolunun 30 kilometresi bölünmüş yol olarak hizmete açıldı. Avara - Cumayanı arasındaki yol ve köprülerde çalışmalar tamamlanmak üzere. Son yapılan ihale ile Cumayanı tünelinden Karaman köyüne kadar olan 7 kilometresinde çalışmalar başladı. 60 kilometre uzunluğundaki Bartın - Kurucaşile karayolu 5 adet çift tünel, viyadükler ve köprülerle 54 kilometreye düşürülecek, bölünmüş yolun inşasından sonra ise Bartın - Kurucaşile arası 25 dakikaya düşecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler