Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - İspanya ekibi Villarreal'in teknik direktörü Fran Escriba, Osmanlıspor karşısında duran top organizasyonları ve hızlı hücumlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

        Escriba, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın Osmanlıspor ile oynayacağı maç öncesi Crown Plaza'da kaleci Andres Fernandez ile basın toplantısı düzenledi.

        Ligde yarın oynayacakları maçta "zorlu" bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirten Escriba, "İyi bir maç çıkarmak istiyoruz. Umarım zorlu bir ekibe karşı yarın bunu başarırız." dedi.

        Osmanlıspor'un hücum bölgesinde hızlı oyuncularının bulunduğunu, uzun boylu bir forvetinin olduğunu ve vücudunu iyi kullanabilen stoperlerinin hücuma katkı verdiğini ifade eden Escriba, "Duran toplar ve hızlı hücumlara dikkat etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

        Escriba, karşılaşmanın oynanacağı sahada idman yapmamasına ilişkin soruyu, "Ankara'ya uzun bir yolculuk sonrası geldik. Otelden stada 50 dakika mesafe olduğunu öğrendik Gidip gelmeler yorgunluk yaratacaktı. Çalışmak yerine dinlenmeyi seçtik." şeklinde yanıtladı.

        Teröre ilişkin herhangi bir korku hissetmediklerine vurgu yapan Escriba, "Endişemiz, sıkıntımız, korkumuz yok, çok da güzel karşılandık." ifadesini kullandı.

        Escriba, Osmanlıspor'un gruptan çıkma şansına ilişkin ise "Osmanlıspor liginde yenilmedi, biz de yenilmedik. Rakibimiz az gol yiyor, biz de az gol yiyoruz. Evinde iyi oynayan iki takımın maçı olacak. Dengeli bir maç olacak. Gollü bir maç olursa beni şaşırtır. Osmanlıspor evinde iyi sonuçlar aldığı için gruptan çıkma şansının yüksek olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesini yaptı.

        - Kaleci Andres Fernandez görüşleri

        İspanyol ekibinin kalecisi Andres Fernandez ise Osmanlıspor ile zor ve karmaşık bir maç olacağını söyledi.

        Teknik direktör Escriba'nın Osmanlıspor'un görüntülerini kendilerine izlettiğini ifade eden Fernandez, "Evinde iyi oynayan, hızlı atağa çıkan bir ekip. Zor bir kaç bizi bekliyor." dedi.

        Bursaspor'da bir dönem forma giyen takım arkadaşı Bakambu ile maçı ve Türk futbolunu konuştuklarını dile getiren Fernandez, "Zor bir maç olacağını söyledi bize. Sezon başından itibaren iyi giden bir çizgimiz var, iki kulvarda da yenilmedik. Bunu devam ettirmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler