Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhadspor Kulübü Şube Sorumlusu Emre Karaman, Pehlivanköyspor karşılaşmasından 3 puan kazanmayı hedeflediklerini bildirdi.

        Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Pehlivanköyspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandığını söyledi.

        Pehlivanköyspor’un güçlü bir rakip olduğunu ifade eden Karaman, zorlu bir deplasman karşılaşması olacağını kaydetti.

        Takımın Amatör Süper Ligde ilk kez mücadele ettiğini anımsatan Karaman, şöyle konuştu:

        "Amatör Süper Lig bizim için çok yeni bir lig. İlk kez bu ligde mücadele ediyoruz. Ligde yeni olmamıza rağmen iyi bir başarı sağladık. İlk 3 haftada 2 beraberlik ve 1 galibiyet alarak 5 puanla 5 sırada bulunuyoruz. Pehlivanköyspor ligin köklü takımlarından biri. Futbolcularımız karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyor. Futbolcu kardeşlerimiz idmanlarda çok istekliler. Bu isteği sahaya yansıttığımızda kazanamamak gibi bir durum düşünemiyorum. Gerek teknik heyetimiz gerekse futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tam. Pehlivanköyspor karşılaşmasından 3 puan kazanmayı hedefliyoruz. Zorlu bir deplasman maçı olacak. Her iki takıma da başarılar diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler