Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da düzenlenen "Gloria İronman 70.3 Turkey" yarışları yarın başlayacak.

        Sırasıyla yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarında yaklaşık bin kişinin yarışacağı etkinlikler ilgili olarak Belek turizm merkezindeki bir otelde basın toplantısı düzenlendi.

        Yarışmaya katılanlardan haber spikeri Nevşin Mengü, geçen yıl Bahreyn'e giderek yarıştıklarını söyledi.

        Avrupalı meslektaşlarının Suriye savaşını bahane ederek Türkiye'nin bu ülkelerin sınır komşusu olması nedeniyle büyük bir karalama kampanyasının içerisine girdiklerini ifade eden Mengü, "Gördüğünüz gibi yabancı konuklar buraya geldiler ve ne kadar rahat oldukları anlatıyorlar." dedi.

        Gloria Sports Arena Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Yöneticisi Elif Özdemir de organizasyonun ikincisini düzenlemekten ve katılımın büyük olmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

        Ironman Avrupa Yöneticisi Paul Huddle de yarışın tüm hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, Türkiye'nin güvenli bir ülke olduğuna vurguladı.

        Huddle, "Gördüğünüz gibi geldik, gördük, yarışıyoruz ve gideceğiz. Hiç bir sorun yok." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler