Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyalılar'ın "4 boğaz köprüsü" adını verdikleri Dim Vadisi'ndeki 12 mahalleyi bir birine bağlayan Ak Köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

        Yapımına geçen yıl başlanan ve büyük oranda tamamlanan 200 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki köprü çalışmaları hakkında bilgi alan Türel, burada yaptığı konuşmada, köprünün kısa süre sonra açılışa hazır hale geleceğini söyledi.

        Alanyalılar'ın köprüye "4. boğaz köprüsü" adını verdiklerini hatırlatan Başkan Türel, "Köprüye böyle bir yakıştırma yaptılar. Biz de bundan büyük memnuniyet duyduk. Çünkü, bu tip mimaride Türkiye'de 3 tane köprü var. Bu da onlardan bir tanesi. Ak Köprü, adına yakışır bir şekilde hizmete sunuluyor. Zaman zaman bazı tartışmalar oluyor. Büyükşehir yasası Alanya'ya ya da ilçelere ne kazandırıyor şeklinde eleştiriler var. Gelmişken ben de bir şey sormak istiyorum. Acaba Büyükşehir yasası çıkmasaydı bu köprü 2.5 senede biter miydi? Bu sorunun cevabını kıymetli hemşehrilerimin ve muhtarların takdirine bırakıyorum." diye konuştu.

        Türel, inceleme gezisi sonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler