Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Bilgi Merkezi'ne (MUBİM) yapılan müracaat kapsamında, Kumluca ilçesine spor salonu yaptı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mavikent Mahalle muhtarı Adem Karataç'ın, MUBİM'e müracaat ederek, Durali Yazıcı İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenciler için spor alanı istedi.

        Talebin alınmasının ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi, harekete geçerek, öğrencilere içerisinde 9 ayrı spor aletinin bulunduğu bir alanı hediye etti. Kumluca'da daha önce Şehit Hasan Öztürk, Kasapçayırı ve Sultan Alpaslan İlköğretim Okullarına spor malzemesi dağıtan belediye, Durali Yazıcı İlköğretim Okulu bahçesine standartlara uygun 9 farklı spor aleti yerleştirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince oluşturulan spor alanıyla öğrenciler, boş zamanlarında ve ders aralarında spor yapma imkanı bulabilecek.

        Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, gençlere ve eğitime yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunun bilinci içerisinde yasalar ve imkanlar ölçüsünde okullara desteklerinin devam ettiğini belirtti.

        Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç ise MUBİM aracılılığıyla yaptıkları müracaatın ardından Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin spor aletlerinin kurulumunu kısa sürede gerçekleştirdiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler