Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu ilk maçında Macaristan ekibi Pinkk Pecsi 424'ü mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Avcı, 65-47 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye etmenin önemli olduğunu ifade etti.

        Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Avcı, şunları kaydetti:

        "Tam hazır değilken sezona başladık. Ona rağmen kazandık. Hazır olmadığımız bu süreci atlatmak zorundayız. Takımıma çok güveniyorum. Wauters dün gece geldi, hiç antrenman yapmadan maça çıktı. Onu görmek istedik. İyi basketbol oynadığımızı söyleyemem ama müdafaada gayet iyiydik. Yeterli değildik ama gayretliydik. Kazandığımız için mutluyuz. Kupada sonuna kadar gidebilecek potansiyelimiz var. Bu konuda takımıma güvenim tam. İnşallah ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız."

        - Pinkk Pecsi 424 cephesi

        Pinkk Pecsi 424 Başantrenörü Boris Maljkovic ise mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını belirtti.

        Bellona AGÜ'yü galibiyetten dolayı tebrik eden Maljkovic, "Rakibimiz çok iyi bir takım. İyi savunma ve hücum yaptılar, maçı da kazandılar. Bundan sonra kalan maçlara odaklanacağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler