Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 38 bin 850 aileye, 54 bin 500 ton kömür yardımı yapılacağı bildirildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ihtiyaç sahiplerinin desteklenmesine yönelik sosyal politikaların, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi ve sosyal barışın korunması açısından büyük bir önem taşıdığı belirtildi.

        Bu kapsamda Muş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini sürdürdüğüne dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Vakıf, devlet ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü görevi görmektedir. 2016 yılında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kömür yardımları devam etmektedir. Muş merkez ilçe ile bağlı köy ve mahallelerde 3 bin 600 aileye 17 bin ton kömür dağıtımı yapılacaktır. Bu güne kadar 11 bin 500 ton kömür ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmış, geri kalan kısmın da dağıtımına hızla devam edilmektedir. Bulanık ilçesinde 10 bin aileye 15 bin ton, Hasköy ilçesinde 4 bin 500 aileye, 4 bin 500 ton, Korkut ilçesinde 2 bin 250 aileye 4 bin 500 ton, Malazgirt ilçesinde 5 bin aileye 10 bin ton, Varto ilçesinde 3 bin 500 aileye 3 bin 500 ton olmak üzere Muş genelinde 38 bin 850 aileye toplam dağıtılacak kömür miktarı 54 bin 500 tondur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler