Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Aksaray Emniyet Müdürlüğüne atanan Selami Hüner, Ardahan'dan ayrıldı.

        Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ardahan Emniyet Müdürü Selami Hüner Ardahan'dan ayrıldı.

        Hüner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'da uzun bir süre görev yaptığını belirterek, kentten iyi duygularla ayrıldığını ifade etti.

        Kararnamenin ardından hemen ayrılmak istediğini belirten Hüner, "Bu bir görevdir. Dün Ardahan, bugün Aksaray. Verilen görev bizi bekliyor. Hayırlı olsun. Bölgemize ve halkımıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Ardahan'da olduğu gibi Aksaray'da da iyi günlerimiz olacak inşallah." dedi.

        Hüner, Ardahan'da iyi anılarla ayrılığını, Ardahan'ın kendisi için farklı bir yeri olduğunu belirterek, "Ardahan'ı unutmayacağız. Özellikle FETÖ darbe girişimi süreceğinde Ardahanlılar devletinin ve milletinin yanında oldu. Haklarını helal etsinler. Bizden helal olsun." İfadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler