Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi, Yenigöl Mahallesi'nde kadınlar için spor salonu yapıyor.

        Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenigöl Mahallesi'nde spor yapan kadınların çalışmalarını kış mevsiminde de sürdürebilmeleri için özel çadır spor salonu inşa ediliyor.

        Yenigöl Mahallesi Nergiz Sokak'ta bulunan park alanı içine inşa edilen spor salonu yaklaşık 600 metrekare olacak. Metal iskelet olarak inşa edilen spor salonunun dört tarafı açılıp kapatılabilecek.

        Yenigöl Mahallesi sakini kadınların talebi üzerine spor programı düzenlediklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Spor yapmak isteyen tüm komşularımıza olanaklar sunuyoruz. Seralarda çalışan kadınlarımız spor yapsın istiyoruz. Yenigöl Mahallesi sakini kadınlarımız için özel bir spor alanı oluşturuyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler