Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hazırlanan Avrupa Birliği projesi çerçevesinde yurt dışından Afyonkarahisar'a inceleme ziyaretine gelen öğretmenlere 15 Temmuz'daki darbe girişimi anlatıldı ve bu girişime karşı koyan Şehit Ömer Halisdemir tanıtıldı.

        Afyonkarahisar'da hizmet veren Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi, "English Teaching With Innovate Web Tools-Yenilikçi Web Araçlarıyla İngilizce Öğretimi" başlıklı Avrupa Birliği projesi hazırladı.

        Projenin açılış törenine Romanya, Letonya, Litvanya, İtalya'dan öğretmenler davet edildi.

        Yabancı öğretmenlere Bilim ve Sanat Merkezi gezdirilirken, 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ile Şehit Ömer Halisdemir'in darbeci askerlere nasıl karşı koyduğu anlatıldı.

        Proje açılış etkinlikleri çerçevesinde Etwinetree hatıra ağacına boyalarla el baskısı yapıldı. Afyonkarahisar'ın yöresel zenginlikleri de proje ortaklarına anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler