Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, 16 yaşındaki Begüm Arlı'dan 40 gündür haber alınamıyor.

        Yaklaşık 40 gün önce okula gitmek için evinden çıktıktan sonra kaybolan Begüm Arlı'nın ailesi polise başvurdu. Bunun üzerine başlatılan arama çalışmalarına rağmen Arlı'ya ulaşılamadı.

        Baba Taşkın Arlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının daha önce de evden kaçtığını ve 24 saat içinde bulunduğunu ifade ederek, "Aynı günün gecesi büyük oğlumla tartışma yaşıyorlar. Ondan sonra ertesi sabah tekrar kaçıyor. Biz birkaç gün içerisinde tekrar bulduk kendisini. Bizi istemedi. Bu sefer de çocuk yuvasına teslim ettik. Yuvaya gönderdik, 1 ay kadar yuvada kaldı. Okulların açıldığı gün okula diye gitti, ondan sonra bir daha haber alamadık kendisinden. Bugün 40 gün oldu. Gezmediğimiz il, ilçe kalmadı." dedi.

        Kızını aradığı için işe gidemediğini dile getiren Arlı, "Nerede olduğunu duyduysak gittik, 40 gündür geziyoruz. İşimiz gücümüz durdu, 40 gündür bir şey yapamıyoruz. Bütün derdimiz kızımızı bulmak." ifadesini kullandı. Arlı, yetkililerden kızının bulunması için yardım istedi.

        Anne Pembe Arlı da kızının kaybolmasının ardından psikolojik destek aldığını belirterek, şunları söyledi:

        "Ne olur anneciğim beni ara. 'Ben buradayım anne' de. Babasıyla, kardeşleriyle görüşmek istemese bile benimle görüşsün. Ben ona hiçbir zaman hakaret etmedim. Ne isterse yapmaya çalıştım. Gezmesine, arkadaşlarıyla buluşmasına itiraz etmedim. Ne olur beni arasın, onu bulayım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler