Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA)- Karapınar İvriz Bilgi Temel Lisesi öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri ilçeye bağlı Güzelkışla Ortaokulu'nu ziyaret ederek ihtiyaç yardımında bulundu.

        Karapınar İvriz Bilgi Temel Lisesi Müdürü Ali Bozaklı, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin yaptığı bu yardım kampanyasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

        Emeği geçenlere teşekkür eden Bozaklı, "Başta okulumuz rehber öğretmeni Seda Özbakır olmak üzere diğer öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, kardeş okul olarak seçtikleri, kırsal bölgedeki okulumuza çeşitli yardımlarda bulundu. Giysi, oyuncak, kitap, defter ve kalem gibi birçok hediyemizi ulaştırarak, onların sevinçlerine ortak olduk. Amacımız, okul ve öğrenciler arasında kardeşlik bağını kuvvetlendirmek ve okullar arası sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında iş birliği yapmaktır" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler