Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek Sorgun Belediyespor voleybol takımı, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

        Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Ergin Gül, AA muhabirine, bu yıl iyi bir kadro kurduklarını ve lige iddialı hazırlandıklarını söyledi.

        Geçen yılki kadronun tamamına yakının değiştiği bilgisini veren Gül, ilk hedeflerinin play-off oynamak olduğunu ifade etti.

        Ligin 22 Ekim'de başlayacağını belirten Gül, "İlk maçımızı 22 Ekim'de kendi evimizde Konya Pema Koleji ile oynayacağız. Hedefimiz bu maçı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak. Takımımızın bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum. Belediyemizin verdiği destekle bu sene bir üst lige çıkmak istiyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler