Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Efsane metal grubu Testament geliyor

        1980'li yıllarda, tıpkı Metallica gibi San Fransisco Bay Area bölgesinden yayılan thrash metal akımının en ünlü gruplarından biri olan Testament, uzun bir aradan sonra 19 Kasım’da Jolly Joker Arena Ataşehir'de sahne almak üzere Epifoni organizasyonuyla İstanbul'a geliyor. Efsane vokalist Chuck Billy, Alex Skolnick ve ekibin muhteşem metal gösterisiyle hayranlarıyla buluşacak.

        40 yılı aşan başarılarla dolu kariyerleri boyunca Testament'in yaratım süreci gelişti ve ilerledi, ancak onlarca yıl boyunca değişmeden kaldılar. Varlıklarını sağlamlaştıran thrash metalin özgün yönlerini her zaman sunmayı başarırken, keskin ve büyüleyici sesler geliştirerek benzersiz ufuklara yayıldılar.

        2020 yılında yayınladıkları son albümleri “Titans of Creations”dan bu yana hala muazzam ve durdurulamaz bir enerjiyle dolu olan Testament, tarzlarını bir üst seviyeye taşıyarak geleneksel thrash metalin köklerine sadık kalırken aynı zamanda masaya çekici, parlak ve ilerici bileşenler getiren üretimlerde bulunmaya devam ediyor.

        Konserin biletleri Biletinial’da satışa sunuldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ