Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Alstom, demiryolu çözümlerini İzmir'de sergileyecek - İş-Yaşam Haberleri

        Şirket, Dünya’nın hidrojen yakıt hücreli ilk yolcu treni olan Coradia iLint vehemkonvansiyonel hatlardahem dehızlı tren hatlarında 250 km/h hıza kadar seyredebilen esnek veuyumluyolcu treni Pendolino dahil olmak üzere sahip olduğu sonteknoloji demiryolu çözümlerinivitrine çıkaracak.

        REKLAM

        Alstom, bunun yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi içintedarik ettiğiAPSzemindengüç besleme çözümüile birliktetren hizmetleri, altyapı ve demiryolu kontrol sistemlerini de sergileyecek.

         Alstom Türkiye Genel Müdürü Arban Çitak
        Alstom Türkiye Genel Müdürü Arban Çitak Türkiye’de taşımacılığınbir parçası olmaktan son derece gurur duyuyoruz.Alstom, kendiniakıllı inovasyona adamış bulunmaktadır. Akıllı inovasyonu,Türkiye ve ötesindehemtren yolcularıhem dedemiryolu idareleri için katma değer yaratacak akıllı taşımacılığa gidenen önemliyol olarak görüyoruz

        60 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet göstermekte olan alstom, İstanbul’a metro araçları ve tramvaylar tedarik ediyor. Alstom’un İstanbul ofisi, şirketin Orta Doğuve Afrika Bölgefaaliyetleri için bir yönetim merkezi olmasının yanı sıra, sinyalizasyon ve sistem projeleri için deBölge Merkeziniteliğinde.

        Alstom’un fuardaki standında sunacağı çözümler arasında, hafif raylı sistemhatlarının kapladığı toplam alanı azaltan,kent estetiğinive tarihi dokuyukoruyan,son derece güvenilir bir enerji sistemi olan APS teknolojisi ile konvansiyonel sistemlere uyum için çoklu Spesifik İletim Modülü (STM)çözümünü sunanAtlasTrainbornebulunmaktadır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ