Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Avatar 2: Suyun Yolu konusu ne ve oyuncuları kim?
        1

        2009 yılında ilk serisi yayınlanan ABD yapımı bilim kurgu filmi olan Avatar’ın ikincisi için geri sayım başladı. Vizyona girdiği ilk günlerden itibaren tüm listeyi altüst eden ve dünya genelinde izlenen film meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Avatar 2 filminin çekimlerinin başlamasının ardından vizyon tarihi sıklıkla sorgulanmaya başladı. 2021 yılında yayınlanması beklenen Avatar 2'nin vizyon tarihi birkaç kez ertelendi. James Cameron'ın yazıp yönettiği Avatar, tüm zamanların en çok hasılat yapan film rekorunu kazanmıştır. Peki, Avatar 2 ne zaman çıktı, Türkiye vizyon tarihi belli mi? İşte Avatar 2: Suyun Yolu konusu ve oyuncuları...

        2

        AVATAR 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

        Başarılı ve ilgi çekici oyuncu kadrosu ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Avatar devam filmiyle izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Vizyona girdiği 2009 yılında büyük yankı uyandıran film dönemin en çok konuşulan filmleri arasında yer almıştı.

        Avatar 2 ile ilgili açıklama filmin yönetmeni James Cameron ve yapımcı Disney’den geldi. Avatar 2 filmi 16 Aralık 2022'de vizyona girdi.

        Bunun yanında eş zamanlı olarak yazılan Avatar 3, Avatar 4 ve Avatar 5'in sırasıyla Aralık 2023, Aralık 2025 ve Aralık 2027'de yayınlanması bekleniyor.

        3

        AVATAR 2 THE WAY OF WATHER (SUYUN YOLU) FİLMİNİN KONUSU?

        Yapılan açıklamaya göre filmin ismi Avatar: The Way of Water (Avatar: Suyun Yolu) olacak. Film, isminden de anlaşılacağı üzere su altındaki bir evrende geçecek.

        Avatar olaylarından birkaç yıl sonra geçen filmde Sully, artık klanlarının reisi ve Neytiri baş rahibesidir, ancak olaylar görünüşe göre çocuklarına odaklanacaktır.

        Jake Sully ve Neytiri bir aile kurarlar ve birlikte kalmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, evlerini terk etmek ve Pandora'nın farklı bölgelerini keşfetmek zorunda kalırlar.

        4

        AVATAR 2 OYUNCU KADROSU

        Jake Sully rolünde Sam Worthington

        Neytiri rolünde Zoe Saldana

        Ronal rolünde Kate Winslet

        Mo'at rolünde CCH Pounder

        Tonowari rolünde Cliff Curtis

        Neteyam rolünde Jamie Flatters

        Lo'ak rolünde Britain Dalton

        Tuktirey rolünde Trinity Bliss

        Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald, ilk filmdeki rollerini devam ettirecek. Sigourney Weaver ise farklı bir rolle geri dönecek.

        Yeni oyuncular; Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ