Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Teknolojide Lüks Apple Store'daki en pahalı ürünler - Teknoloji Haberleri
        1

        1) 'WILL Leather Goods' Portfolyo: 699,95 dolar

        Diz üstü bilgisayarınızı daha ilgi çekici bir çantayla mı taşımak istiyorsunuz? Macbooklar ve iPadler için özel olarak üretilmiş 'WILL Leather Goods' marka deri çanta tam size göre! 'Retro' adı verilen eski tarz ürünlerin moda olduğu şu günlerde eski bir evrak çantası görünümüyle iPad'iniz için ideal bir aksesuar!

        2

        2) G-Tech 2TB G-DOCK harici hard disk (Thunderbolt ile beraber), 699,95 dolar

        Günümüzde çok yer kaplayan müzik ve film dosyaları nedeniyle kullanıcılar bilgisayarları için ekstra harici hard disk satın alıyorlar. Bunlardan biri de G-Tech 2 TB G-Dock. 2 terabyte alanı ve saniyede 10 gigabyte dosya transfer hızı ile öne çıkan g-tech, ve yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri çağırabilme özelliğine de sahip.

        3

        3) Kilisiz iPhone 5S, 1.181 dolar

        Apple Store'da en düşük özelliklere sahip iPhone 5s'in fiyatı 649 dolardan başlarken, çeşitli konfigürasyonlar ve güncellemeler ile fiyatı 1.181 dolara kadar çıkabiliyor.

        4

        4) iPad Air, 1.438 dolar

        Gelişen akıllı telefonlarınya da diz üstü bilgisayarların yanında iPadler bir miktar 2. derece ihtiyaç olarak kalıyor. iPadler, akıllı telefonlar gibi kolay taşınabilir ya da arama yapılabilir ürünler değil. Ayrıca diz üstü bilgisayarların yaptıklarını yapamıyor, hızına erişemiyor. Yine de iPadler gerekebiliyor. Kitap okumak, film izlemek, internette gezinmek ya da bir toplantıda sunum yapmak için ideal. Apple Store'da 1.400 dolara kadar Apple'in yeni oyuncağı iPad Air bulmak mümkün.

        5

        5) Çift Telekonferans Robotu: 2.499,95 dolar

        Ofisinizde ya da evinizde yanınızda dolaşan bir robot sayesinde başka bir yerde bulunan biriyle telekonferans yoluyla görüştüğünüzü düşünün! Üstelik siz yürüdükçe bu robotun sizi takip edebildiğini ve görüşmeyi ayakta yapabildiğinizi düşünün! Bilim kurgu filmi gibi değil mi? Apple'ın sizi takip eden telekonferans robotu bu görüşmeyi mümkün kılıyor. Robotun ekranı ekstradan 30 cm kadar daha yükselebiliyor. Böylece karşınızdaki ile göz kontağı kurabiliyorsunuz.

        6

        6) MacBook Air, 6.371,89 dolar

        Dünyadaki en hafif ve taşınabilir diz üstü bilgisayarlardan biri de Apple'ın MacBook Air'i. Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın ilk tanıttığı günden beri popülaritesini hiç kaybetmeyen MacBook Air, AppStore fiyatı 6,371 dolara kadar çıkabiliyor.

        7

        7) iMac, 8.009,92 dolar

        1990'ların ortalarında zor günler geçiren Apple'ın CEO'luğuna Steve Jobs geri döndüğünde ilk işi iMac'leri piyasaya sürmek olmuştu. (O zaman eski tip renkli CTR monitörlerden ibaretti). Sadece yüksek çözünürlüklü LCD ekran ve klavye/fareden oluşan bilgisayarların en pahalı olanları 8,009 dolar.

        8

        8) MacBook Pro, 8.734,91 dolar

        MacBook Pro, grafikerler, müzisyenler ve müzik yapımcıları, mimarlar, sinemacılar, kurgu uzmanları... kısaca iş hayatı için özel olarak üretilmiş bir diz üstü bilgisayar.

        9

        9) Mac Pro 19.142,92 dolar

        İşte satın alabileceğiniz en pahalı Apple bilgisayarı. Çöp kutusuna benzer ilginç görünümlü bir bilgisayar kasası olan MacPro, 19 bin doları aşan fiyatıyla neredeyse bir aile sınıfı otomobil değerinde.

        10

        10) VTrak x30 Series Ultra-Dense Expansion Chassis: 69.999 dolar

        Bir adet harici hard disk, ekstra dosyalarınızı depolamak için işinizi görür. Peki ya 60 tanesi? VTrak x30, 60 adet 3 terabitelık harici hard diski barındıran bir depolama terminali. YÜksek sıcaklığa dayanıklı olan bu terminal sayesinde çok büyük şirket dosyalarını sorun yaşamadan alabilirsiniz. Tabi 70 bin dolar vermeyi gözden çıkararısanız...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ