Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika magazin haberi: 'Fırtınalar' dizisinin 'Cengiz'i Ömer Seval, yıllar sonra görüntülendi! - Magazin Haberleri
        13

        "BENİ DİZİDEN ÇIKARIN DEDİM"

        Rol aldığı diziler hakkında konuşan Seval, "Fırtınalar dizisinin yönetmeni Ünal Küpeli'ydi. Bir sene rol aldıktan sonra 'Lütfen beni diziden çıkarın' dedim. Çünkü o zamanda da ticaretle uğraşıyordum. Ardından başka dizilerden de teklifler geldi. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı 'Bay Kamber'de rol aldım. Benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Kemal Sunal gibi Türkiye'ye mal olmuş bir isimle aynı karede yer almak büyük onurdu." ifadelerini kullanıyor.

        14

        "HERKES KIVANÇ İLE KENAN OLAMIYOR"

        Oyunculuğu bırakma hikayesinden de bahseden Seval, "Oyunculuk, uyuşturucu gibi... Neden böyle diyorum; Bir diziye başlarsınız ve o filmden aldığınız parayla evinizi, arabanızı değiştirirsiniz. Hayat standardınızı bir yerden başka bir yere çekersiniz. O film sanki sürekli devam edecek gibi... Ben kendim için bunun devam etmeyeceğini düşündüm. Kendi işime vakıf olmanın ve kendi işimi kurmanın daha önemli olduğunun bilincindeydim. Bir seviyeye geldikten sonra bırakmayı öngördüm. Herkes bir Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu olamayabiliyor. Nihayetinde Türkiye'de ne kadar yakışıklı olursanız olun belli bir zamanınız ve müddetiniz var. Bugün birçok sanatçı arkadaşlarımızı görüyoruz. Bir dönem varlar ve çok iyi yaşamışlar ama bir zaman sonra düşüş yaşayıp kabolmuşlar. Belki yüzde 5'lik bir payda istikrarlılık var. Ben de bundan korkup, kendimi garantiye alıp, oyunculuğu bırakıp ticaret hayatında var olmak istedim." diye konuşuyor.

        15

        "DOKTORLAR DİZİSİNDEN TEKLİF GELDİ"

        Türk televizyonlarının unutulmaz dizilerinden olan 'Doktorlar' hakkında da itiraflar bulunan Ömer Seval şunları söyledi:

        'Doktorlar' dizisi benim üzerime kurulmuştu. Hatta karakterin ismi de Ömer idi. O zamanlarda dedemin vefat etmesi, Amerika'dan Türkiye'ye dönmem, arabalara merakım üzerinden karakter yazılmıştı. Ama iş yoğunluğumdan dolayı kabul etmedim. O dizide rol almadığım için hiç pişman olmadım.

        16

        Her şey kısmet meselesi. Belki orada o sektöre ağırlık verseydim bu işten aldığım hazzı ve zevki alamayacaktım. Belki daha fazlasını alacaktım. Bilemiyorsunuz yani... Popülerlik bazen özel hayatı kısıtlamayı gerektirebilir. Onun dezavantajlarını yaşayacaktım, her şeye maddi açıdan bakmamak lazım.

        17

        "ELİMDEN TOZ BEZİ DÜŞMEZ"

        Sabah 05:00'te kalkıp, akşam 22:00-23:00'a kadar çalıştığını belirten ünlü manken, "Elimden toz bezi düşmez ve kibirlenmem. Allah'ın nasip ettiği varlıklarla var olmaya çalışıp şükrümüzü eda etmeye çalışıyoruz. İş verip dua aldığım gençler var. Bizim için paradan değerli." şeklinde sözlerini sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ