Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Artvin Hopa'daki sel felaketinde hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi

        Artvin Hopa'ya bağlı Yoldere köyünde sel felakatinde aynı evde hayatını kaybeden Ünsal Gedik (41) oğlu lise öğrencisi Erdal Eren Gedik (17) ve eltisi Emniyet Gedik (55), Aşağı Mahalle Camii'nde öğle namazı öncesi kılınancenazenamazı sonrası aile mezarlığına defnedildi.

        Ünsal Gedik'in oğlu ile birlikte Gebze'de ikamet ettiği, çay hasadı ve tatil için köye geldiği belirtildi. Hopalılar, köylüler ve hayatını kaybedenlerin yakınlarının iştirak ettiğicenazenamazına bölgede bulunan CHPArtvinMilletvekili Uğur Bayraktutan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, İzmir Milletvekili Ali Yiğit ve Bursa Milletvekili Erkan Aydın da katıldı.

        Lazca ağıtların yakıldığıcenazeye ilçeye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katılmadı.

        Bu arada, hayatını kaybeden 3 kişinin daha ikindi namazına müteakiben toprağa verilmesi bekleniyor.

        CİHAN

        Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan bölgelerini yerinde inceledi. Bakan Eroğlu, sel sonrası hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarını taziye ziyaretinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ