Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa izmir Gaziemir, izmirde polis vuruldu

        İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir otomobilin içindeki 4 şüpheliyi yakalamak için takibe başlayan ve otomobili durduran asayiş ekiplerinde polis memuru Mehmet E. (Mehmet Engin), otomobildeki şüphelilerden birinin elinde bulunan av tüfeğini almak isterken yaşanan arbede sonucu sağ bacağından vuruldu. 14 yıllık polis memuru Mehmet E., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, otomobilde bulunan biri kadın dört kişi ise gözaltına alındı.

        SİLAHI POLİSE DOĞRULTTU

        Olay, Gaziemir ilçesi Akçay Caddesi Esbaş Alt Geçidi'nde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Caddede devriye görevi asayiş ekipleri şüphelendikleri M.K. yönetimindeki otomobili takibe başladı. 'Dur' ikazına uymayıp hızla uzaklaşan otomobil, alt geçitte polis tarafından durduruldu. Ekip otosundan inen polis memuru Mehmet E., otomobilde bulunan C.Y., M.K., A.K. ve S.S.'den araçtan inmelerini istedi. Bu sırada şüphelilerden biri otomobilde bulunan av tüfeğini polis memuru Mehmet E.'ye doğrulttu.

        14 YILLIK POLİS VURULDU

        Tüfeği almak isteyen polis memuru ile şüpheli arasında yaşanan arbede sırasında tüfek ateşlendi. 14 yıllık polis memuru Mehmet E. sağ bacağından yaralanırken, ekip arkadaşı telsizden yardım istedi. Bunun üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Otomobildeki biri kadın 4 kişi diğer polislerin de gelmesiyle gözaltına alındı. Polis memuru Mehmet E. ise meslektaşları tarafından polis otosuyla özel bir hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan polisin durumunun iyi olduğu bildirildi.

        HIRSIZLIK SUÇUNDAN KAYITLARI VAR

        Gözaltına alınan 4 şüphelinin çok sayıda hırsızlık suçundan emniyette kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerden yaşı küçük olan C.Y. Çocuk Şube Müdürlüğü, diğer 3'ü ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ