Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kenan Doğulu ile Beren Saat boşanacak mı? Kenan Doğulu suskunluğunu bozdu

        Beren Saat'le boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu suskunluğunu bozdu. Doğulu haklarında çıkan iddialara ilk kez cevap verdi verdi. İşte Doğulu'nun o açıklaması:

        Üçüncü insanı ilgilendiren mevzu olduğu zaman zaten biz bunu anons ederiz. O yüzden endişelenen insanları haklı görüyorum ve sevgi saygıyla önlerinde eğliyorum. Onun dışında gündemi meşgul etmek istemeyiz.

        "SORUNUMUZ YOK, KEYFİMİZ YERİNDE"

        Beren zaten sette ve çok yoğun yaptığınız her haber ister istemez insanı üzüyor. Telefonlarımız susmuyor. İşimizde gücümüzdeyiz sorunumuz yok keyfimiz yerinde.

        BEREN SAAT'İN PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

        Öte yandan ünlü oyuncu Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'nun tam da bu açıklamalarındandakikalar sonra eski sevgilisi Efe Güray ile yer aldıkları kareyi kalp emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaşması dikkat çekti.Saat'in paylaşımına bazı takipçileri, "Kenan'a haksızlık ediyorsun" ve "Bence eşine saygısızlık yapıyorsun Beren" gibi yorumlarda bulundular.

        İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı:

        BEREN SAAT'İN ESKİ SEVGİLİSİ EFE GÜRAY KİMDİR?

        Efe Güray, 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Henüz 19 yaşına geldiğinde bir arkadaşının kullandığı araçla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Efe Güray, Beren Saat’in sevgilisiydi. Saat’in ünlü olmasında en büyük etkendi. Beren Saat’i meşhur eden yarışmaya katılmasını o sağlamıştı. Türkiye, Efe Güray’ı sevgilisi Beren Saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı. Ancak, bir trafik kazası onu hayattan koparmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ