Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın Asla Vazgeçmem'de büyük yüzleşme gerçekleşti

        İki inatçı kalbin hikayesi Asla Vazgeçmem, dün akşam heyecan dolu üçüncü bölümü ile Show TV'de seyircisiyle buluştu. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizi, sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitledi.

        Asla Vazgeçmem'in dün akşam Show TV'de yayınlanan üçüncü bölümünde; İclal'in çiftliğe geri dönmesiyle Yiğit ve Nur, kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde buldular. Nur, Mert'in bakıcısı olarak çiftlikte yaşamak zorunda kaldı. İclal her şeyden habersiz kocasına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Yiğit ve Nur için kabus gibi günler başladı.

        Nur ve Yiğit'in büyük yüzleşmesi ise bir anda çiftliği altüst etti. Yiğit, silahını Nur'un eline verip "Vur Beni" diye bağırınca, Nur kontrolünü kaybetti ve Yiğit'i vurdu.

        İclal, Yiğit'i vuran kişinin Nur olduğunu öğrenince ne yapacak ? Nur ve Yiğit'i çiftlikte neler bekliyor ? Aytül Hanım'ın yaşananlara tepkisi ne olacak ? Hepsi Asla Vazgeçmem'in Perşembe akşamı Show TV'de yayınlanacak yeni bölümünde cevabını bulacak.

        Asla Vazgeçmem'de başrolleri; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Nihat Durak'ın oturduğu dizide, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen ve Poyraz Bayramoğlu rol alıyor.

        Nur, Yiğit'i Vurdu!

        Asla Vazgeçmem 4. Bölüm tanıtımı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ