Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kenan Reis Cunda seferinde

        Sevgilisi Kübra Küçük'le Bodrum'da bir teknede görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, gözlerde uzak olmak için Ayvalık'a yelken açtı. Cunda Adası'nda tatile devam eden ikiliden İmirzalıoğlu, yelkenli kayığıyla denize açılırken Küçük, sahilde kitap okudu.

        HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL

        KARADAYI CUNDA SAHİLLERİNDE

        Karadayı dizisinin Mahir Kara'sı Kenan İmirzalıoğlu, yeni sevgilisi Kübra Küçük'le tatile devam ediyor. Geçen ay Bodrum'da bir teknede başbaşa görüntülenen ikili, gözlerden uzak olmak için tatil rotalarını kuzeye Ayvalık'a çevirdi. Önceki gün Cunda Adası'nda sahilde görüntülenen İmirzalıoğlu ile Küçük ilginç görüntüler sergiledi.

        KARAYA ÇIKMAKTA ÇOK ZORLANDI

        Kenan İmirzalıoğlu, küçük bir yelkenli kayıkla denize açıldı. Kübra Küçük ise sahilde bir şezlonga uzanıp kitap okudu. İmirzalıoğlu, yaklaşık 2.5 saat denizde kaldı. Sevgilisini beklemekten sıkılan Küçük, bir süre sonra odasına döndü. Rüzgar ters estiği için karaya çıkmakta zorlanan Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisinin şezlonguna uzanıp dinlendi.