Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Özbey'den Kenan Koçak açıklaması: 'Her şey evlenene kadardı' dedi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; şarkıcı Merve Özbey ve aranjör Erdem Kınay, Sevgililer Günü'nde Kıbrıs'ta sahne aldı.

        Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        Merve Özbey, muhabirlerin "14 Şubat sizin için nasıl geçti?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

        3

        "HER ŞEY EVLENENE KADARDI"

        Vallahi keyifliydi. Bu bizim evli olarak ilk sevgililer günümüz. Evde çiçek bekliyorum, Kenan Bey'den bir hareket yok. 'Çiçek yok mu?' diye sorduğumda, 'Yok' dedi bana.

        'Önceden neden vardı?' dedim, güldü. 'Her şey evlenene kadardı' dedi. Tabii ki şaka yapıyormuş. Sağ olsun kulisi çiçekler ile donatmış.

        4

        "Düğününüz nasıl geçti? sorusuna Özbey, şu yanıtı verdi:

        5

        "4,5 AY BU DÜĞÜNE HAZIRLANDIK"

        Hayalimin ötesinde bir düğündü. İnsanlar mutlu olsun diye çok çaba sarf ettik. Yaklaşık 4,5 ay bu düğüne hazırlandık. Çok şükür karşılığını aldık.

        6

        "SABIR DİLİYORUM"

        Demet Akalın, 'Herkes 30 kıyafet değiştiriyor' dedi bana. Ben de 2 gelinlikle düğünü tamamladım. Allah evlenecek kızların yardımcısı olsun. O gelinlikle masaların arasında yürümek o kadar zordu ki... Şimdiden sabır diliyorum.

        7

        "EŞİMLE ÇALIŞMAYA PROGRAMLIYIZ"

        Muhabirlerin "Evlilikten hemen sonra işinizin başındasınız" sözleri üzerine Merve Özbey, "Biz eşimle çalışmaya programlıyız. O işine, ben sahnelere... Allah'a şükür elimiz, ayağımız tutuyorken çalışalım. Tatili her zaman yaparız" ifadelerini kullandı.

        8

        BEBEK AÇIKLAMASI: ÇOK İSTİYORUZ

        Bebek soruları sorulan çift, "Allah nasip ederse çok istiyoruz. Doğru zamanı bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne gore versin" açıklamasını yaptı.

        9

        'KİLO' ELEŞTİRİSİ

        Geçtiğimiz günlerde kına gecesinde kırmızı uzun kuyruklu elbisesiyle dikkat çeken Özbey, kilosu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

        10

        ÇİRKİN YORUMU İFŞA ETMİŞTİ

        Özbey, Songül adlı bir takipçisinden gelen "İnsan gelin olacağım diye az boğazını tutar Merve. Otur da o gıdığına ağla" yorumunu ifşa etmişti.

        11

        SERT YANIT

        Özbey, takipçisine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt vermişti.

        12

        "Kimsenin ahını almayın" diyen şarkıcı, yaptığı paylaşımla şu ifadeleri kullanmıştı:

        13

        "ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN"

        Songül Hanım ben oturup gıdığıma ağlamak yerine, kalbinizin güzel olması için oturup dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun. Evet, alıştım, alıştık birçoğumuz... Herkesin istediği her şeyi konuşma hakkına sahip olmasına.

        14

        "GÜNAHTIR, YAPMAYIN!"

        İlginçtir ki şahsım adına kimseye kötü bir şey söylememeye çalışırken, kötü düşünmemeye çalışırken sadece telefon ya da bilgisayar başında insanlarla alakalı yorum yapmak bu kadar kolay olmamalı. Ben insanım. Kilo alırım, kilo veririm. Bu benim hür iradem ama insanların herhangi bir eksikliği ile dalga geçmek günahtır, yapmayın!

        15

        "O KURSAKTAN BİR GRAM HARAM GEÇMEDİ"

        Ben bu konularla alakalı güçlü olabilirim ama başkası için yapacağınız herhangi bir yorum travma sebebi olabilir. Kimsenin ahını almayın, günahına girmeyin. Bu arada evet; gıdım var ama şükürler olsun ki o kursaktan bir gram haram geçmedi. Saygı ve sevgilerimle...