Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Kemerleri bağladım bekliyorum haydi tutulalım

        Astrologlar uzun zamandır, "Kemerleri bağlayan gümbür gümbür bir ay tutulması geliyor!!!" diye diye bugünü işaret etti. Ve bugün saatler 10.13'ü gösterdiğinde ışıklar yanacak, karanlık aydınlığa kavuşacak ve ay tutulacakmış. Ve hatta hatta sıkı sıkı kemerleri bağlamamız tedbir ediyorlar. Hatta kemerleri gerçekten sıkmamız gerekiyormuş çünkü hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış!!!

        Mesela memleketin en ünlü astrologları bugün ve sonrası günler için birçok sözler sarf ediyor. Benim de okuduğum, izlediğimden çıkarttığım detaylar genel olarak şöyle; istemeden söylenen laflar yanlış anlaşılacakmış. Elektronik aletler bozulacakmış. Sonracığıma sözleşme falan imzalamamak gerekiyormuş. İşte tüm gizli kalmış olaylar ortaya çıkacakmış. Özel hayatlarımızda çoook önemli kararlar alacakmışız. Geçmişte canımızı yakmış insanlar tekrardan ortaya çıkacakmış. Hak, hukuk, adalet devreye girecekmiş. Geçmişte üzen kişiler bedel ödemek için karşımıza çıkacakmış. Artık biz biz olmayacakmışız. Yapmam dediğimiz yapacak, gitmem dediğimiz yere gidecekmişiz. Dün düşündüğümüz şeyi bugünden sonra düşünmeyecekmişiz. İlişkilere bakış açımız aşırı değişecekmiş. Beklentiler acayip değişikmiş. 2005 senesine ışınlanacakmışız. Yani o dönem ne yaşadıysak benzerini yaşayacakmışız. Bu dönem bazılarımızın hayatını ateş topuna çevirecekmiş. Finansal konular ön planda olacakmış. Para para para diyecekmişiz. Ve yine bazılarının aşk hayatlarında aşırı canlanma olacakmış. Yarım kalan her şey tamamlanacakmış. İlahi adalet yerini bulacakmış. Haksızlık eden haksızlık bulacakmış. İftira atan iftiraya uğrayacakmış. Bazı konularda dejavu yaşayacakmışız. Eskiye dönmüyor ama eski duygulara zaman yolculuğu yapacakmışız. Kaybedenler olacakmış hatta bir gecede maskeleri düşenler falan olacakmış. İnsanların arka bahçesinde yani hayatlarında sakladıkları gizli mevzular falan ortaya çıkacakmış. Ve hayat geç kalanları hiç affetmeyecekmiş..... Diye diye uzayıp gidiyor.

        Gerçekten günlerdir bakıyorum, okuyorum, zaman zaman "Haydaaaa", "Yok artık" ya da "Hadi canım inşallah" diyorum. Hatta "Evet evet olsun lütfen" diye diye izliyorum, dinliyorum.

        Ben de kemerlerimi bağladım bekliyorum neyi mi?

        -Haksızlık edenin haksızlık görmesini.

        -İftira atanın iftiraya uğramasını.

        -Üzenin, üzülmesini.

        -Kıranın, kırılmasını.

        -Hak yiyenin hakkının yendiğini.

        -Can alanın canından can kopmasını.

        -Hayvanlara zulüm edenin zulüm görmesini.

        -Kadına, kıza, hayvana tecavüz edenin canının yanmasını

        Diye diye uzayıp gidiyor elbet. Ama, eğer, fakat astrologların dedikleri çıkarsa bu yıl çok şükür edeceğiz. Belli ki, "Karma" devreye girecek ve hak edenler haksızlığa uğrayacak.

        Ne güzel!!!

        Ben hazırım. Üstelik bu tutulma özellikle Terazi burcunda gölgeli tutulma olacakmış ki gölgeli tutulmanın anlamını bilmiyorum. Ama öylemmiş ve en çok etkilenen burçlar arasında da Terazi ve Kova da olacakmış. E benim de yükselen Terazi maşallah burcum Kova gelsin bakalım. Şahsen ben hazırım.

        Şükür hak yemedim, haksızlık etmedim. Kimsenin ekmek parası ile oynamadım. Üzmedim, üzüldüm. Tek dileğim üzenlerin anlayıp bir özrü. Onu da yapmayacakları için sıkıntı yok. Saldım gitti!!!

        ***

        Doğrusunu bildiğim yalanları dinliyorum gözüm kapalı

        Son günlerde en sevdiğim laf; "Doğrusunu bildiğim yalanlar!"

        Maalesef son yıllarda insanlar o kadar çok yalan konuşuyor ki, ben de artık o insanları "Anlat anlat gözlerim kapalı. Doğrusunu bildiğim yalanları ne güzel sıralıyorsunuz" diyerek gülüyorum içimden. Çünkü insanlar kendi yalanlarına da inanır oldu.

        Ay mı tutuluyor, güneş mi patlıyor, Neptün mü kavuşuyor, Plüton mu uçuyor bilinmez ama insanlık çığırından çıktı. Gözlerimizin için baka baka "Yazıyor, çiziyor ve oynuyor" bazıları.

        Bu yaşıma geldim çözemedim, çözebilen varsa müracaat bana ulaşabilirler.

        ***

        Acil şifalar

        Önceki gün Kadir İnanır ve Gönül Yazar'dan kötü haber geldi.

        Ah Kadir Baba.

        Ah Taş bebek Gönül Yazar.

        Lütfen korkutmayın bizi. Lütfen üzmeyin bizi. Şu aralar üzülme kotamız doldu. Siz de bizi bırakıp gitmeyin. Zaten dünya iyice çirkinleşti bir de siz bırakmayın bizi!!!