Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Yaşam Barbaros Şansal'dan flaş açıklama!

        Modacı Barbaros Şansal, "palalı saldırgan" konusunda CHP'ye yönelik iddialarının gerçek olup olmadığını ortaya çıkarmanın hukukun görevi olduğunu söyledi.

        Şansal, beraberinde tiyatro oyuncusu Levent Kırca ile yurtlarının değiştirilmesi nedeniyle mağdur olduklarını savunan ve bu nedenleEge ÜniversitesiYerleşkesi'nde birkaç günden bu yanakurdukları çadırlardaeylem yapan öğrencileri ziyaret etti.

        Bir süre öğrencilerle görüştükten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıranŞansal, ifadelerinin "palalı saldırganı CHP çıkardı"şeklinde anlaşılmaması gerektiğine işaret etti.

        Şansal, "Benim söylediğim İstanbul İl Genel Meclisi'nde görevli birinin danışmanının Taksim Meydanı'nda yanımda diğer şahitler olduğu halde anlattığı bir olaydır.Hatta 'şaka mı yapıyorsun?' dedim. 10 gün sonra da bu olay gerçekleşti. Olay bundan ibarettir" diye konuştu.

        Söz konusu diyalogun geçtiğigün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'inde meydanda olduğunu aktaran Şansal, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Palalı saldırgan konusunuGürsel Tekin söyledidemedim. İfadelerim açıktır, kayıtları açın izleyin. Ben sadece İstanbul İl Genel Meclisi'nde görevli CHP'li bir kişinin danışmanının bana söylediği sözlerdir dedim.Hatta ben ona 'Şaka mı yapıyorsun?' dedim 10 gün sonra da bu olay gerçekleşti. Belki tesadüftür belki gerçekten planlanmıştır, onu bulmak, araştırıp çıkarmak benim değil savcıların ve hukukun görevidir. AK Parti'den yapılan 'savcıları göreve davet ediyoruz' çağrılarını izlemedim. Ancak, benisavcılığa çağırırlarsa giderim."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ