Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA FLAŞ GELİŞME Ceren'in en acı mesajı: "Beni unutmayın yeter!"

        Ordu'da, 3 Aralık günü cezaevi firarisi cani Özgür Arduç (35) tarafından evinin önünde bıçaklanarak katledilen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in (20) bugün doğum günü.

        BUGÜN 21 YAŞINA GİRECEKTİ

        DHA'da yer alan habere göre Ceren'in, bugün 21'inci doğum günü olması nedeniyle sosyal medyadaki hesabındaki fotoğraflara binlerce kişi yorum yaptı. Ceren'in doğum gününü kutlayan binlerce kişi, cinayeti lanetleyerek, "Seni hiçbir zaman unutmayacağız" mesajı verdi.

        "BENİ UNUTMAYIN..."

        Ceren'in yakın bir arkadaşının, "6 Aralık onun doğum günüydü. 'Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter' paylaşımı yürekleri bir kere daha kavurdu.

        İŞTE CEREN'İN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYAN ARKADAŞLARI

        MEZARI BAŞINDA HÜZÜNLÜ ANMA

        Katledilen Ceren Özdemir, doğum gününde, Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'ndeki kabri başında anıldı. Ceren'in annesi Gülfer, babası Yılmaz ve ablası Gizem Özdemir ile çok sayıda arkadaşı, Ceren Özdemir'in mezarına çiçek bıraktı.

        Anmada gözyaşlarına boğulan anne Gülfer Özdemir, "Yavrum, katil seni mi seçti? Senin yerinde keşke ben olsaydım. Yavrum sen kimseyi kırmazdın, nasıl kıydılar sana? Canım kızım sensiz ben ne yaparım?" diyerek ağıt yaktı. Acılı annenin ağıtı, Ceren'in kabri başındakilerin yüreğini dağladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ