Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İKİZLER DE ARANIYOR! İzmir'de Rıza Bey Apartmanı enkazında ikiz kardeşler aranıyor - Haberler

        Son dakika deprem haberine göre, İzmir Bayraklı'da deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda enkaz altında kaldığı düşünülen ikizlere ulaşılmaya çalışılıyor.

        CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ...

        İzmir Bayraklı'da 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

        Buse Hasyılmaz ve İnci Okan, enkaz altından kurtarılırken Çağrı ve Sayra Alpgündüz isimli ikizlerin de enkaz altında oldukları öğrenildi.

         İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem!
        İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem! Haberi Görüntüle
         Enkaz altındaki Buse kurtarıldı
        Enkaz altındaki Buse kurtarıldı Haberi Görüntüle

        İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Rıza Bey Apartmanı enkazından 16 yaşındaki İnci Okan ve Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından da Hülya Özmet, yaklaşık 17 saat sonra yaralı olarak kurtarılmıştı.

        Depremde telefonla konuşarak moral verdiği Buse 10 saat sonra enkaz altında çıkarılmıştı. 16 yaşındaki kız çocuğu İnci de, köpeği "Fıstık" ile beraber 17 saat sonra kurtarıldı.

        Enkaz altında arananlar arasında Diş Hekimi Zarife Doğan (27), Diş Teknisyeni Aslı Tamer (24), 16 yaşındaki ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz de bulunuyor.

        İkizlerin bulunması için yakınları sosyal medyada çağrıda bulundu.

         Bir aileden 3 can! Ege, Dila ve annesi!
        Bir aileden 3 can! Ege, Dila ve annesi! Haberi Görüntüle

        BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN ZİYARET

        DHA'nın haberine göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir´de yaşanan depremde yıkılan 8 katlı Rıza Bey apartmanında incelemelerde bulundu. Dün bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Bakan Pakdemirli, bugün Bornova İlçesi´nde deprem de hasar gören 29 daire ve altında 3 dükkân bulunan Rıza Bey apartmanını ziyaret etti. Burada yerinde inceleme yaparak arama kurtarma çalışmaları yapan yetkililerden bilgi alan Bakan Pakdemirli gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak yeni bir gelişme olmadığını belirtti.

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ