Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Bankacılık Son dakika haber! Bankalar bayram kredi paketlerini açıkladı! İşte bankalara göre faiz oranları - Para Haberleri
        1

        Garanti BBVA, çalışanların, esnafın ve emeklilerin Kurban Bayramı öncesi artan ihtiyaçlarını kolayca ve en uygun şartlarda karşılayabilmesi amacıyla, Bayram Kredisi kampanyası gerçekleştiriyor.

        2

        Garanti BBVA'dan yapılan açıklamada yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle Bayram Kredisi sunulacağı belirtildi

        3

        Bayram kredisi hakkında bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Pandemi sürecinden etkilenen çalışan, esnaf ve emekli tüm müşterilerimizin ekonomik açıdan rahatlamasına yardımcı olmak amacıyla Bayram Kredisi kampanyamızı tekrarlıyoruz" dedi

        4

        Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kurban Bayram'ına özel kampanyasıyla, kredi kullanmak isteyen müşterilerine yüzde 0,89'dan başlayan ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi fırsatı sunuyor.

        5

        QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan müşterilerine Kurban Bayramı’na özel, aylık yüzde 0,84’ten başlayan faiz oranı ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

        6

        9 -31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak ve 60 ay vadeli kampanyadan yararlanmak isteyen QNB Finansbank müşterileri internet ya da cep şubelerinden başvurularını yapabiliyorlar.

        7

        Şekerbank, tatil dönemi olan yaz aylarında bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçları için “Ferahlatan Yaz Kredisi”ni kampanyasını başlattı.

        8

        Banka 3 ay taksit erteleme imkânının bulunduğu kampanya ile 60 aya varan vadeler ve 0.75’ten başlayan faiz oranları sunuyor.

        9

        İş Bankası’nın bayram kredisi kampanyasında faiz oranı kişiye özel belirleniyor. Kampanyada 50.000 TL'ye kadar, 60 aya varan vadeler ve 90 güne varan ödemesiz dönemli kredi kullanma fırsatı bulunuyor.

        10

        Yapı Kredi ise bayram kredisi kampanyası kapsamında kredi kullanan müşterilerine 3 ay erteleme imkanı sunuyor.

        Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, “Yapı Kredi olarak, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Kurban Bayramı'nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız.” açıklamasında bulundu.

        11

        VakıfBank ihtiyaç duyanlar için 60 aya varan vadeler, aylık yüzde 0.86’dan başlayan faiz oranlarıyla kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için Bayram Kredisi Kampanyası’nı başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ