Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İmamoğlu CHP'ye ne mesaj verdi? | Açık ve Net - 22 Nisan 2021

        Kübra par’la Açık ve Net’te Kabine'deki revizyondan ittifak ve aday senaryolarına, Biden 'soykırım' derse ne olur? Yeni bir krizle karşı karşıya kalır mıyız? Millet İttifakı’nda hangi aday ağırlık kazanıyor, neden? İmamoğlu’ndan CHP’ye mesaj mı?

        "Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olmayacağı ortada. İmamoğlu da 'Aslında ben aday olmak istiyorum' diyor. Bunu da ancak böyle söylersiniz" Açık ve Net'te Gürkan Zengin İmamoğlu'nun adaylık açıklamasını yorumladı

        Açık ve Net'te Elfin Tataroğlu: "İmamoğlu iddialı bir isim. Heyecanı da çok yüksek. Aday olmayı elbette içinden geçiriyordur. Potansiyel adaydır. Olur, olmaz bu ayrı ama önümüzdeki 20-25 yıla damgasını vuracaktır"

        Açık ve Net'te Cem Küçük: "Sayın İmamoğlu belli ki 2023'te aday olmak istiyor. Bunu da gelecekteki performansı belirleyecek. Zaten Sayın Erdoğan profilinde biri aday olmalı. Bu bağlamda en şanslı isim İmamoğlu olur"

        Açık ve Net'te Gürsel Tekin: "2023'te kimin aday olacağını şimdiden konuşmak doğru değil. Kaldı ki biz Millet İttifakıyız, tek başımıza karar veremeyiz. Umut ederim bir 'çatı aday' buluruz. Birçok ismi değerlendireceğiz"

        Açık ve Net'te Nasuhi Güngör: "Aday olmak istiyordur. Fakat siyasi yürüyüşüne devam edecekse dünya sorunlarına da değinmeli. Şu anki profili bize bir şey söylemiyor. Halbuki Sayın Erdoğan gençliğinde, 90'lı yıllarda bunları yapardı"

        Kübra Par soruyor; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Gazeteciler Nasuhi Güngör, Gürkan Zengin ve Cem Küçük ile Yazar Elfin Tataroğlu yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME