Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Siyasette dengeler nasıl değişiyor? | Açık ve Net – 7 Haziran 2021

        Kübra Par’la Açık ve Net’te Meclis Başkanı Şentop’un İçişleri Bakanı Soylu’ya yazısı, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması ve doğalgaz keşfinin sokağa yansımaları konuşuluyor.

         

        Açık ve Net'te Şenol Sunat: "Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminin ne kadar kötü olduğunu görüyoruz. Sayın Akşener dün katıldığı bir programda kendi görüşü olduğunu ifade ederek 'Millet İttifakı tek adayla gitmeli' dedi"

         

        Açık ve Net'te Doç. Dr. Yunus Emre: "Şu anki sistem Türkiye için iyi değil. Toplumun çoğunluğunu dışlamayan kucaklayıcı bir yaklaşım gerek. Biz Sayın Erdoğan gibi değil, ortak akıl ile yöneteceğiz"

         

        Açık ve Net'te Ahmet Yelis: "Genel Başkanımız, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğimizi söylemişti. Millet İttifakı cephesinden bakarsak çok daha değişik stratejiler oluşturmak zorunda kalacaklarını düşünüyorum"

         

        Açık ve Net'te Mehmet Emin Ekmen: "Sayın Babacan'ın aday olmasını isteriz. Yeni oluşumuz nedeniyle ittifak tartışmasına girmeyi doğru bulmuyoruz. Muhalefetin adaylık tartışması isim bazında değil, ilkeler etrafında olmalı"

         

        Kübra Par soruyor, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcsi Şenol Sunat, Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu, CHP İstanbul Milletvekili - PM Üyesi Doç. Dr. Yunus Emre, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Açık ve Net’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME